Χαλαρωτικό μασάζ


"νιώστε τους μυς σας να χαλαρώνουν ξανά"

30'

Ελάχιστη διάρκεια


10

Κόστος


Εξαιτίας μιας άσκησης

πολλοί από εμάς έχουμε υποφέρει συχνά από μυϊκούς πόνους.

Πιο συνηθισμένοι είναι αυτοί του αυχένα, της πλάτης και των μυών γενικότερα. Ο χρόνιος πόνος στην πλάτη, ο οποίος δεν είναι πάντα τόσο ακίνδυνος, και είναι μία από τις συχνότερες αιτίας απουσίας από την εργασία σας, μπορεί να οφείλεται σε ακατάλληλη στάση ενώ κάθεστε ή στέκεστε σε συγκεκριμένη θέση για ώρες.

Επιπλέον, η μεταφορά επιπλέον βάρους, η κακή στάση του σώματος και οι επαναλαμβανόμενες ή υπερβολικές κινήσεις μπορούν να βάλουν πίεση στην πλάτη και σε άλλες ευαίσθητες περιοχές. Αυτό το σημείο συχνά προκαλεί σπασμούς, έντονους μύες και πόνο στο άνω μέρος της πλάτης σας, στους γοφούς και στους γλουτούς.

Τι λοιπόν μπορεί να χαλαρώσει τους μυς;

Το μασάζ (ή η μυϊκή θεραπεία) φτάνει στη ρίζα του πόνου χαλαρώνοντας τους τεταμένους μυς και αυξάνει την ευελιξία. Το μασάζ ενδυναμώνει επίσης τη ροή του αίματος στους μολυσμένους μύες, οι οποίοι μπορούν να αυξήσουν το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά.

Όλη αυτή η δραστηριότητα μειώνει τη διόγκωση και την ακαμψία και αυξάνει την ευελιξία με σκοπό την εξάλειψη του πόνου. Η μυϊκή θεραπεία απελευθερώνει επίσης ενδορφίνες και ενισχύει τα επίπεδα σεροτονίνης και ντοπαμίνης, και όλων των ορμονών που παράγει το σώμα σας για να σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλά, κατανοώντας τη θεραπεία και τη διαχείριση του πόνου, καταπραΰνοντας έτσι το νευρικό σας σύστημα.

Η μέθοδος αυτή επικεντρώνεται σε βαθύτερες δομές ιστών, ασκώντας έντονη πίεση για απελευθέρωση της χρόνιας έντασης των μυών και ολική χαλάρωση του σώματος.

Καλέστε μας τώρα στο 211 - 4110726

Και απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία