Μασάζ πλάτης - αυχένα


"ανακουφίστε τα πιο επιβαρυμένα σημεία του σώματός σας"

45'

Διάρκεια


24

Κόστος


Από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους

μασάζ πίεσης, που επικεντρώνεται στη συσσώρευση του άγχους και της έντασης των μυών σε όλες τις περιοχές γύρω από το λαιμό, τους ώμους και την πλάτη.

Αυτό το μασάζ βοηθάει στη χαλάρωση των μυών, στην ανακούφιση από το άγχος, και στη βελτίωση της κυκλοφορίας. Συμβάλλει επίσης, στην ανακούφιση των έντονων πονοκεφάλων, στη βελτίωση της ευελιξίας και μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το μασάζ αυτό είναι ιδανικό, για άτομα που κινούνται λιγότερο στην καθημερινότητά τους, και ως αποτέλεσμα έχουν αποδυναμώσει τους μύες τους, προσθέτοντας περισσότερο πόνο στην ευρύτερη περιοχή του λαιμού.

Σε πολλές περιπτώσεις, ένα εντατικό μασάζ πλάτης και λαιμού προσφέρει ανακούφιση από πόνο και στην πλάτη. Οι μύες της πλάτης και του λαιμού θερμαίνονται, χαλαρώνουν και ανακουφίζονται από την ένταση.

Το μασάζ σας (και η έντασή του) προσαρμόζεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Κατά περίπτωση, χρησιμοποιούμε τεχνικές από αθλητικό μασάζ και βαθύ μασάζ ιστών σε συνδυασμό με μασάζ χαλάρωσης.

Καλέστε μας τώρα στο 211 - 4110726

Και απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία
Κλείστε το ραντεβού σας εδώ