Μασάζ με βεντούζες


"μια φυσική, θεραπευτική μέθοδος με άμεσα αποτελέσματα"

30'

Διάρκεια


22

Κόστος


60'

Διάρκεια


27

Κόστος


Μια αρχαία μορφή εναλλακτικής

θεραπείας που χρονολογείται χιλιάδες χρόνια πριν, και χρησιμοποιήθηκε ευρέως στην εποχή της αρχαίας ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Ο Galen, γνωστός Ρωμαίος γιατρός, ήταν ο πρώτος που έβαζε τα κύπελλα πάνω στο δέρμα των ασθενών του. Ο Avicenna περιέγραψε την αποτελεσματικότητα της χρήσης ποτηριών ως μια "θεραπεία του κακού αίματος", η οποία ήταν δημοφιλής στις αραβικές χώρες.

Οι θεραπευτές της αρχαίας Κίνας χρησιμοποιούσαν κύπελλα σε συνδυασμό με βελονισμό. Ενώ στη Ρωσία, το μασάζ κυπέλλου χρησιμοποιείται συχνά για την καταπολέμηση των αναπνευστικών ασθενειών και των συνεπειών τους.

Το μασάζ με βεντούζες είναι ένας τύπος μασάζ που βασίζεται στην τοπική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα με αραιό αέρα. Αυτή η μέθοδος θεραπείας με τη χρήση μειωμένης πίεσης είναι ένας τύπος θεραπείας κενού, που χρησιμοποιείται σήμερα για την αντιμετώπιση ποικίλων ασθενειών του ανθρώπου.

Το μασάζ με βεντούζες πραγματοποιείται με ιατρικά κύπελλα, τα οποία έχουν υποπίεση, θερμοχημική και ανακλαστική επίδραση στο δέρμα, το υποδόριο, τους μύες και τα νεύρα.

Η μέθοδος αυτή διαρκεί 45 λεπτά και συνοδεύεται από την αίσθηση της ζεστασιάς.

Η επίδραση της μεθόδου αυτής, μοιάζει με εκείνη ενός μασάζ ιστού. Το μασάζ με βεντούζες είναι πολύ αποτελεσματικό για την εξάλειψη της στάσης και της βελτίωσης της κυκλοφορίας αίματος και λεμφαδένων.

Ως αποτέλεσμα του μασάζ με τη χρήση βεντούζων, θα δείτε:

  • Τη συστολική πίεση να μειώνεται
  • Το ρυθμό των παλμών να επιστρέφει στο κανονικό
  • Τις βιοχημικές διεργασίες στο σώμα να παρουσιάζουν θετικές αλλαγές
  • Βελτίωση στη μικροκυκλοφορία του αίματος και των λεμφικών
  • Τις μεταβολικές διαδικασίες να γίνονται πιο δραστήριες

Ως αποτέλεσμα του μασάζ κυπέλλου, οι εξαγγείξεις εμφανίζονται συχνά κάτω από το δέρμα. Είναι σημαντικά, καθώς βοηθούν τη διαγνωστική διαδικασία και δείχνουν την πρόοδο του ασθενούς.

Καλέστε μας τώρα στο 211 - 4110726 ή στο 6988598886

Και απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία
Κλείστε το ραντεβού σας εδώ