Λεμφικό μασάζ


"δείτε το λεμφικό σας σύστημα να ενεργοποιείται"

50'

Ελάχιστη διάρκεια


30

Κόστος


Το λεμφικό μασάζ αναφέρεται

συνήθως ως λεμφική παροχέτευση. Η λεμφική αποστράγγιση είναι μια απαλή, ρυθμική θεραπεία μασάζ που εκτελείται με σκοπό την τόνωση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού γύρω από το σώμα. Αυτό βοηθά στην ταχεία επιτάχυνση της απομάκρυνσης των αποβλήτων και των τοξινών από ένα υποτονικό λεμφικό σύστημα.

Το λεμφικό μασάζ μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη της διόγκωσης μετά από τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση. Θεωρείται επίσης ότι παρέχει σημαντική ώθηση στο ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Το λεμφικό μασάζ, εκτός από την αποτοξίνωση και τη μείωση του πρηξίματος, συμβάλλει στην καταπολέμηση του τοπικού λίπους και προσφέρει άμεση απώλεια βάρους καθώς και αισθητή βελτίωση της κυτταρίτιδας.

Το μασάζ εκτελείται σε ολόκληρο το σώμα με έμφαση στα χέρια, τα πόδια, την κοιλιά, τους γλουτούς, το πρόσωπο και το λαιμό και ο κύριος σκοπός του είναι να διεγείρει τους λεμφαδένες προκειμένου να διευκολύνει την κυκλοφορία του λεμφικού υγρού και να αντιμετωπίσει προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα, το οίδημα και το τοπικό λίπος.

Το λεμφικό μασάζ πρέπει να αποφεύγεται σε περιπτώσεις σοβαρών παθολογικών καταστάσεων, όπως κακοήθεις όγκοι, θρόμβωση, εγκεφαλικό επεισόδιο, φλεβική ανεπάρκεια. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό μας.

Καλέστε μας τώρα στο 211 - 4110726

Και απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία
Κλείστε το ραντεβού σας εδώ