Μαδεροθεραπεία


"ένα μασάζ με ξύλινους πλάστες"

60'

Διάρκεια


30

Κόστος


Ρωτήστε μας για να σας ενημερώσουμε για τα πακέτα μας

Η Μαδεροθεραπεία

είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για μια λεπτή γραμμή.

Πολλοί αναρωτιούνται εάν η θεραπεία με αυτόν τον τρόπο είναι επώδυνη; Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για ένα κάπως πιο επιθετικό μασάζ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι επώδυνο ή άβολο.

Τα ξύλινα ρολά, είναι εργαλεία ανατομικά σχεδιασμένα, επομένως υπάρχουν ρολά για κάθε μέρος του σώματος. Χάρη σε όλα αυτά, μπορούμε να ονομάσουμε τις θεραπείες εντελώς φυσικές, οι οποίες δίνουν αποτελέσματα σε εκείνους τους ανθρώπους που έχουν επί χρόνια επίμονες εναποθέσεις κυτταρίτιδας σε ορισμένα σημεία του σώματος.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα της μαδεροθεραπείας και γιατί αξίζει να τη δοκιμάσετε;

Η απάντηση είναι ότι κατά τη διάρκεια της θεραπείας πιέζονται εντατικά οι ίνες των ιστών και η κυτταρίτιδα και όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση του μεταβολισμού. Γνωρίζουμε ότι ο αργός μεταβολισμός είναι ο κύριος ένοχος για την πιο αργή καύση των θρεπτικών συστατικών, οπότε παρόλο που τρώμε την ίδια ποσότητα φαγητού με πριν, τώρα μας «κολλάει», οπότε γινόμαστε παχύσαρκοι. Αυτό δεν είναι παράξενο, όταν γνωρίζουμε ότι με τη γήρανση, ο μεταβολισμός επιβραδύνεται φυσικά και ότι είναι ταχύτερος στα παιδιά και στα πολύ νεαρά άτομα.

Ένα άλλο όφελος της μαδεροθεραπείας είναι ότι αφαιρεί τα λιπώδη εναποθέματα όπου υπάρχουν τα περισσότερα και όπου είναι τα πιο επίμονα, καθώς και βλαβερές ουσίες - τοξίνες από τον οργανισμό.

Ο θεραπευτής παρακινεί το σώμα σας να ενεργοποιήσει το λεμφικό σύστημα και να απελευθερώσει τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση των εναποθέσεων λίπους, και από μέρη που είναι πιο κρίσιμα.

Στο τέλος θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι, καθώς εξαλείφεται η κυτταρίτιδα, παρόλο που πριν ήταν ανθεκτική, ό,τι και να κάνετε, το δέρμα θα σταματήσει να πρήζεται, ενώ το σύνδρομο φλοιού πορτοκαλιού θα εξαφανιστεί. Θα αποκτήσετε τεντωμένο και ίσιο δέρμα, αλλά έχετε κατά νου ότι όλα αυτά τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν από τη μια μέρα στην άλλη.

Δηλαδή, η διαδικασία απόκτησης κυτταρίτιδας, εναποθέσεων λίπους και υπερβολικού βάρους συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό, επομένως θα χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα. Ωστόσο, τα πρώτα βήματα θα τα δείτε πολύ γρήγορα και αυτό θα σας παρακινήσει να συνεχίσετε τις θεραπείες μέχρι τον τελικό στόχο.

Η μαδεροθεραπεία μπορεί να γίνει η νέα σας καλή συνήθεια, κάτι καλό που κάνετε για το σώμα σας, όχι μόνο από αισθητική, αλλά και από άποψη υγείας.

Καλέστε μας τώρα στο 211 - 4110726 ή στο 6988598886

Και απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία
Κλείστε το ραντεβού σας εδώ