Μασάζ κεφαλής


"απαλλαγείτε από εντάσεις και πονοκεφάλους"

30'

Διάρκεια


17

Κόστος


Είναι μια τεχνική μασάζ

που επικεντρώνεται στο τριχωτό της κεφαλής, στη βάση του ινιακού οστού και στην περιοχή ανάμεσα στα μάτια. Με χαλαρωτικές και απαλές κινήσεις, η εξαιρετική αυτή μέθοδος θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε καλύτερα στις σωματικές, ψυχικές και συναισθηματικές απαιτήσεις της καθημερινής ζωής.

Η μέθοδος αυτή μπορεί να αντιμετωπίσει πονοκεφάλους, κρυολογήματα, συμπτώματα αϋπνίας και στρες. Επίσης, μειώνει την ένταση, προάγει τη χαλάρωση, βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επαναφέρει την κινητικότητα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει την ενέργεια του σώματος.

Στην Ανατολή, το μασάζ κεφαλής θεωρείται μία από τις σημαντικότερες και μία ώρα την ημέρα, είναι αφιερωμένη σε αυτό. Μια γεύση και μόνο από αυτή τη συνεδρία, είναι συχνά αρκετή για να μας ανακουφίσει, να μας αναζωογονήσει και να μας κάνει να νιώσουμε πιο ήρεμοι.

Σε συνδυασμό με το μασάζ προσώπου, μέσα από χαλαρωτικές και απαλές κινήσεις, το μασάζ κεφαλής θα σας δώσει μια υγιή, λαμπερή εμφάνιση.

Καλέστε μας τώρα στο 211 - 4110726 ή στο 6988598886

Και απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία
Κλείστε το ραντεβού σας εδώ