Μασάζ κυτταρίτιδας


"με τη χρήση προϊόντων της εταιρίας Juliette Armand"

40'

Διάρκεια


22

Κόστος


Εκατομμύρια γυναίκες

σε όλο τον κόσμο, αγωνίζονται για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας από το δέρμα τους. Ακόμα και οι γυναίκες με ιδανική σιλουέτα, μπορεί να βιώσουν το πρόβλημα της "φλούδας του πορτοκαλιού".

Το δέρμα, τα λίπη, οι μύες και άλλοι ιστοί μας, είναι σε στρώσεις. Η κυτταρίτιδα θεωρείται ότι προκύπτει όταν οι ινώδεις ταινίες του συνδετικού ιστού που αγκιστρώνουν το δέρμα στους μύες υποβαθμίζονται, επιτρέποντας στα λιπώδη κύτταρα να ωθούνται προς το στρώμα του δέρματος. Αυτό δημιουργεί την ανομοιογενή, ανώμαλη υφή που δίνει στην κυτταρίτιδα την εμφάνιση που όλοι γνωρίζουμε.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν λιπώδη κύτταρα. Ενώ είμαστε όλοι επιρρεπείς στην κυτταρίτιδα, κάποιοι άνθρωποι είναι λίγο περισσότερο σε σχέση με άλλους. Μερικοί παράγοντες που αυξάνουν την πιθανότητα ενός ατόμου για κυτταρίτιδα είναι το γένος, η ηλικία, οι ορμόνες, η γενεσιολογία, η διατροφή και φυσικά ο τρόπος ζωής.

Ένας από τους τρόπους καταπολέμησης της κυτταρίτιδας είναι και το αντικυτταριτιδικό μασάζ, του οποίου τα βασικά οφέλη είναι τα εξής:

  • Βοηθάει στη μείωση των κυκλοφοριακών προβλημάτων εστιάζοντας ειδικά στην κυτταρίτιδα
  • Καθώς ο ρυθμός κυκλοφορίας αυξάνεται, το δέρμα θα έχει μια υγιέστερη και φωτεινότερη εμφάνιση
  • Είναι η πιο αποτελεσματική υποστηρικτική θεραπεία της διατροφής και του αθλητισμού σε άτομα που αγωνίζονται με το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της δίαιτας με τον αθλητισμό
  • Είναι δυνατόν να φτάσετε σε έναν υγιή δερματικό ιστό σε συντομότερο χρονικό διάστημα όταν εφαρμόζεται με εξειδικευμένους θεραπευτές
  • Είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την πρόληψη του σχηματισμού κυτταρίτιδας όταν εφαρμόζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα

Η εκτέλεση αυτού του είδους μασάζ σε τακτική βάση, θα έχει σαν αποτέλεσμα, το σχηματισμό ενός όμορφου σώματος. Επίσης, αν παράλληλα ακολουθείτε και έναν υγιεινό τρόπο ζωής, θα παρατηρήσετε σύντομα σημαντικές αλλαγές.

Καλέστε μας τώρα στο 211 - 4110726 ή στο 6988598886

Και απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία
Κλείστε το ραντεβού σας εδώ