Σοκολατοθεραπεία


"το πιο γλυκό μασάζ"

75'

Διάρκεια


35

Κόστος


Το "Chocolate Massage" είναι μια ολοκληρωμένη συνεδρία

θεραπείας βασισμένη σε πραγματική σοκολάτα και έχει μια σειρά από θεραπευτικά αποτελέσματα. Είναι μια βαθιά θρεπτική και ενυδατική θεραπεία που περιποιείται το σώμα και την ψυχή.

Το κακάο διεγείρει την παραγωγή και έκκριση ενδορφινών στον εγκέφαλο και βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους και του στρες. Η αίσθηση της σοκολάτας στο δέρμα και το πλούσιο φυσικό άρωμα δημιουργούν μια χαλαρωτική και συναρπαστική ατμόσφαιρα

Η σοκολάτα είναι ένα φαγητό με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Η καφεΐνη έχει την ικανότητα να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, επιτρέποντάς της να ανανεωθεί και έτσι, να θεραπεύσει το δέρμα. Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει, βελτιώνουν την υφή του δέρματός σας, κάνοντάς σας να αισθάνεστε σφιχτοί και απαλοί. Βοηθούν επίσης τα κύτταρα στην οικοδόμηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης και ως εκ τούτου, αποτρέπουν τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες, τους «ένοχους» για τη γήρανση του δέρματος και την απώλεια ελαστικότητας.

Επιπλέον, λόγω της αυξημένης ποσότητας καφεΐνης, η θεραπεία με σοκολάτα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Καλέστε μας τώρα στο 211 - 4110726 ή στο 6988598886

Και απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία